Wie doet de montage?

Één van de tien montageteams van Design Bouw komt bij uw thuis om de producten te monteren. Medewerkers van Design Bouw hebben gemiddeld minimaal vijf jaar ervaring. Hierdoor is er absolute zekerheid dat de producten op een juiste manier worden gemonteerd.

Moet ik aanbetalen?

Designbouw vraagt geen aanbetaling. U betaalt het bedrag na montage. Wel kan Designbouw u vragen om een financiële zekerheid te overleggen. Hierbij kunt u denken aan een bankgarantie of een schrijven van uw bank of tussenpersoon.

Bestaat de mogelijkheid om maandelijks te betalen?

Een maandelijkse betaling is de meest voor komende betaling bij renovatie. Bij Designbouw is dit mogelijk op o.a. de volgende manieren:

  • door middel van een aanpassing van uw huidige hypotheek;
  • door een nieuwe hypotheek af te sluiten;
  • door een lening / krediet af te sluiten.
Betaal ik ook rente?

Indien u een hypotheek / lening / krediet afsluit, betaalt u rente. De rente die u betaalt voor het renoveren van uw woning door Designbouw is volledig aftrekbaar (woningverbetering).

Wat kost een renovatie?

In 90% van de gevallen kan een adviseur van Designbouw tijdens een bezoek bij u thuis een prijs afgeven. Tevens kan onze adviseur een richtbedrag afgeven voor uw maandelijkse lasten. Wij adviseren u echter hierover contact op te nemen met uw bank of hypotheekadviseur. Iedere situatie is namelijk weer anders. Indien u dit wenst, kunnen wij onze vaste tussenpersoon inschakelen voor een bezoek bij u thuis.

Ik ken de voordelen van kunststof kozijnen maar wil geen witte kozijnen. Zijn kunststof kozijnen ook in andere kleuren leverbaar?

Kunststof kozijnen zijn bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Waren er een tiental jaren geleden alleen nog steriele witte platte kozijnen, tegenwoordig zijn er kozijnen die de “looks” en de dikte van hout hebben. Designbouw levert kunststof kozijnen met en zonder houtnerf in 60 verschillende kleuren.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kozijnen?

Design Bouw waarborgt bij normaal gebruik en onderhoud de deugdelijkheid van:

  • de kozijnen voor een periode van 10 jaar;
  • de luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar;
  • het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar;
  • kit voor een periode van 1 jaar.

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Bel voor gratis advies