De grootste kozijnenspecialist van Nederland

Kozijnen op maat voor uw woning

Kunststof kozijnen zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren, maten en designs. Vroeger had u weinig keus, maar de tijden zijn veranderd. Voor elke smaak en elk type woning zijn tegenwoordig passende kunststof kozijnen te vinden. Naast de andere voordelen van kunststof kozijnen, zoals uitstekende isolatie, lang kleurbehoud en het feit dat ze nauwelijks onderhoud vergen, zijn de ruime keuzemogelijkheden nog een reden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Wij vertellen u het een en ander over de keuzemogelijkheden die Designbouw biedt op het gebied van kunststof kozijnen op maat voor uw woning.

 

Veel designs, veel kleuren

Designbouw kiest voor het Duitse topmerk Schüco. De kozijnen van dit merk zijn van de allerbeste kwaliteit, gecombineerd met ons hoogwaardige HR++ glas en ons uitstekende hang- en sluitwerk zorgt dit voor uitstekende isolerende eigenschappen, lang kleurbehoud en een lange levensduur. Tevens biedt Schüco een grote verscheidenheid aan op het gebied van kleuren en designs. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek of elegant design, het is net wat uw smaak is en wat voor type woning u hebt. Elke kleur is mogelijk. Houdt u bijvoorbeeld van het uiterlijk van hout? Designbouw biedt Schüco kozijn die het uiterlijk en de uitstraling van hout nauwkeurig emuleren, zelfs de kenmerkende houtnerf is aanwezig. Designbouw levert kozijnen op maat die precies bij uw woning passen. U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen, daarin bekijken wij uw woonsituatie, kunt u uw wensen aangeven en vertellen wij u alles over de mogelijkheden. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die u hebt om precies de juiste look te creëren voor uw woning.

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Kozijnen op maat, precies passend

Designbouw beschikt over een eigen kozijnenfabriek. Hierin worden uw kozijnen precies op maat gemaakt door deskundig personeel, met behulp van professionele apparatuur die een hoge mate van precisie biedt. Uw kozijnen zullen precies passen. Hebt u misschien vensters met bijzondere vormen, zoals schuine of ronde vensters? Ook daarvoor draaien onze vakmensen hun hand niet om, dit kunnen wij precies op maat maken voor uw woning.

Ons team van vaklieden plaatst de kozijnen vervolgens op uw woning. Dit gebeurt met de uiterste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid, het resultaat is verbluffend. U hoeft niet bang te zijn voor kieren, kitresten, sporen van uw oude kozijnen of beschadigingen aan uw woning, de deskundigheid van onze vakmensen garandeert een onberispelijke afwerking.

Designbouw kan ook degelijk en fraai hang- en sluitwerk plaatsen, evenals geluidloze luchtroosters voor een optimale ventilatie. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden met kozijnen op maat voor uw woning van Designbouw. Dit alles voor een zeer gunstige prijs.

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden van de kunststof kozijnen op maat die Designbouw biedt en de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren? Wij vertellen u er graag alles over in een vrijblijvend gesprek. U kunt van ons dan ook een offerte op maat ontvangen. Neem dus contact op met Designbouw, dan vertellen wij u meer!

Bel voor gratis advies